
Grönsakswoka och lägg till valfritt tillbehör.
Ett äpple om dagen ni vet, prova att steka och blanda med salladen.
Lax på toppen av spenat och sockerärtor= supermat.
Drick kiwin och kicka igång morgonkroppen.

Alain Passard fick igår White Guide Global Gastronomy Award, kanske främst för sin passion för just 'terroir'. Hans kronjuvel L'Apèrge i Paris med hela tre michelinstjärnor har tagit grönsakernas innersta smaker till helt nya nivåer.
Juryns motivering:
För att ha skapat ett en gyllene legering mellan köket och den egna trädgården, mellan jordens oupptäckta rikedomar och bordets oanade upplevelser. För att ha inspirerat och tränat unga kockar från hela världen - inte minst från Sverige - att ödmjukt lägga örat mot marken.
Ljuva ord tycker jag, och med sitt trevliga sätt blev han genast min favorit från kvällen!
Mer smaker, mindre krångel, less is more, grönare rätter och mycket mer vardagsnjut. Mums! Jag kommer alltid att vara hungrig.