2012-03-03

Piri-pirrigt!

Nu börjar det dra ihop sig i Melodifestivalen. Det första gallringen är avklarad och ikväll är det dags för nästa omgång i deltävlingen 'Andra Chansen'. Bjud familjen eller vännerna på något som matchar den förväntansfulla pirriga känslan och bjud på kyckling i piri-pirisås!

2012-03-01

Barnmässa i Göteborg!

Hej alla Göteborgare, missa inte årets bästa mässa för allt kring våra små vänner! På lördag kör jag Barnens Kockskola på stora scenen kl 14.15! Naturligtvis fixar vi mat ur min kokbok Laga mat tillsammans som du även kan köpa till mässpris.

I Änglamarks monter kan du passa på att testa våra miljömärkta blöjor och spana in vårt fina babysortiment. Barnen får en Fairtraide-märkt banan och de kan plantera sin egen krasse i ekologisk jord! Kommer du utan barn kan du känna och klämma på allt utan stress och glöm inte att hälsa på mig, vi ses!

2012-02-28

Dagens boktips!


Jag kan inte tänka mig något viktigare, eller roligare, än att lära barn laga mat! Så säger Johanna Westman och jag kan inget annat än att hålla med! Det kommer att bli kladdigare och stökigare i köket än vanligt men i gengäld slipper du tjatet om att inte vilja laga maten för det man lagat själv smakar alltid bäst!

Nya Första Kokboken är större, recepten godare och nyttigare. Här hittar du även ett register för laktosintoleranta, glutenallergiker och vegetarianer. Söker du matlust och en stunds njutning kring middagsbordet, ja då har du valt helt rätt!