2012-01-20

Fredagsmys Italiano Style

Än har vi ett par dagar kvar till årets första löneutbetanling! Misströsta icke, nog ska det gå att ha fredagsmys utan tacos, chips och lyxig glass!

Det krävs bara lite mer omtanke och kärlek. Med ett par potatisar, mjöl och ägg imponerar du garanterat med hemgjord gnocchi! Det är mycket enklare än du tror, prova!

Burktomater är stapelvara i skafferiet (se till att alltid ha ett gäng hemma). Under vinterhalvåret finns det ingen anledning att använda smaklösa och dyra färska tomater till en riktigt god tomatsås. Tid är vad som krävs, men det är det värt.

Det enda du behöver lägga krutet på är parmesanosten och saken är biff!

Ha en skön helg!

2012-01-16

Vitaminkickade bönor!

Chili, vitlök, honung och ingefära är rena rama mirakelkryddorna för täppta näsor och rossliga halsar. Se till att ha ett stadigt förråd hemma och använd dem i dubbla doser så ofta du kan!

Jag gillar att mysa ihop lite olika grönsaker på låg värme i ugnen, enkelt och smidigt! Bönor är billigt och en utmärkt bas för en nyttiga ugnslådemiddagar! Kör med paprika och tomater eller en liknande historia med kycklingklubbor. Bon ap'!

2012-01-15

Veckans sparpaket v 3!

Du missar väl inte årets bästa deal, plånboksvänliga middagar ur min senaste receptbroschyr 'Veckans Sparpaket'?! Löjligt billigt utan att kompromissa med smaken, 5 middagar för 4 personer under 400 kronor - en meny för varje vecka under hela januari!

Läs mer på coop.se och håll utkik efter receptbroschyren i din butik!


Recepten är skräddarsydda av kampanjvaror och vi räknar med att du har en del basvaror hemma. Denna vecka behöver du: flingsalt, salt, ströbröd, smör, svartpeppar och vetemjöl.