2010-03-12

Finalmat
Finaldags i Melodifestivalen och på väg mot slutsnurren i Let's Dance gör att fredagsmyset och helgens mat blir en mix av lite av varje. Lättlagat och plockigt är det som gäller.

  • Kan du inte släppa TV-rutan ens för en sekund förslår jag pizza som äts på stället. Men här duger inte vilken pizza som helst, min bästa med skaldjur är helrätt.
  • Lockar delikatessdisken är carpaccio ett lovande alternativ. Mycket parmesan, rucola och rostade pinjenötter eller så tänker du nytt och ger den en asiatisk smaksättning.
  • Enklast tänkbara men gudagott: Ugnsbakade körsbärstomater som blandas med het pasta och nybakat bröd.
  • Glöm ostbricka och satsa på en brûlèe istället. Getost i helt ny förpackning. Mums.
Ha en fantastiskt trevlig sång- och danshelg!

2010-03-11

Mer av allt


Mer bönor, mer sol och mer grönt. Kort sagt mer av allt. En bönig bondsoppa piggar upp och värmer. Ett gott bröd gör susen till och en söt avslutning är aldrig fel. Sa jag mer av allt?

2010-03-09

Fler tacokvällar

Varför är tacos synonymt med fredagsmys? Jag kan hur enkelt som helst känna ett texmex-sug på en tisdag. Det är dags för fler tacokvällar med variation. Tortillabröd är en perfekt förpackning och jag tänker fylla mina med fajitakryddad kyckling.
Bönor är busgott och supernyttigt så en bönsallad hör till. Värm den och blanda med kycklingen är mitt tips. Finns det barn med runt bordet gör du en mildare kryddning. Busgott!

Halva priset-tips:
Denna vecka är det halva priset på utvalda taco-produkter för alla medlemmar.

2010-03-08

Heja tjejer


Heja alla coola, snygga och fantastiska kvinnor som gör ett strålande jobb på så många sätt. Fira dagen med att vara extra snäll mot dig själv och lova att du njuter av den här efterrätten framåt kvällen. Det smakar sommar även om jordgubbarna kommer från frysen.