2012-05-03

Mini-pizza i ny dimension


Man kan verkligen ha passion för mat på olika sätt, spana in den här stollen som modellerar mini-miniatyrer av olika maträtter! Själv föredrar jag att pyssla med riktig mat i verklig storlek så i kväll blir det hemgjord pizza! Vi smaksätter den med det var och en gillar, jag kör bresaola och kronärtskocka i mitt hörn!

2012-04-30

Klämdag med leverpastej!


Det är så underbart skönt att vara ledig när man egentligen ska vara på jobbet, därför älskar vi klämdagar! Jag tänker fixa ihop en passande klämma med leverpastej, bacon och saltgurka, ta mig ut och njuta av vitsipporna i slänten!

2012-04-29

Fira in våren med boquerones!


Valborg är en skönt opretentiöst tillfälle att ha en liten fest! Bjud in familj eller vänner på något gott att äta innan det bär av till majbålet! En vacker brasa och förhoppningsvis en skönsjungande manskör står högt i kurs hos mig!

Stockholms nya vattenhål för de allra trendigaste heter Boqueria och ligger i den nyöppnade gallerian Mood. Där serveras små tapas vid bardisken och vi njuter som aldrig förr! Boquerones, sardiner gravade i vinäger är min spanska tapasfavorit! En svensk variant med strömming, passar perfekt till drinken eller som förrätt med en bit gott bröd!