Här är en grym pizza gjord på resterna från gårdagen. Trevligt nytt år!
2011-01-01
2010-12-30
Vår kokbok på danska eller i fickan
Vill du ha Vår kokbok i ett behändigt fickformat och med inköpslistor laddar du ner applikationen för iPhone.
Funderar du på en bra start på nyårskvällen är heta pilgrimsmusslor perfekt. Receptet finns på sidan 245 i kokboken och som en Gott Nytt År-hälsning hittar du det även här.2010-12-29
Supersallad
Jag älskar den här salladen och äter den så ofta jag kommer åt i bästa citrustider. Här är några knep för mer smak och mindre stänk.Nymortlade kardemummakärnor, färdigmalet damm är uteslutet.
Pilla ut granatäpplekärnorna i en skål med vatten.
Inte bara skalet utan allt vitt ska bort på apelsinerna.
Supersallad kan kompletteras med vaniljyoghurt för en vitaminrik frukoststart. Ringlar du över lite smält choklad bli det en ännu smarrigare efterrätt. Ät och apelsinnjut.
2010-12-27
Nya smaker
Skinka, sill och Janssons, nej tack. Ge mig kokos, chili och ingefära för redan på juldagen längtar jag efter andra smaker och nu är det definitivt dags. Tack för i år till allt med julmatssmaker.
Prenumerera på:
Kommentarer (Atom)