2012-03-17

Kittlande bubbeldrink

Våren är här och det är så härligt! Även om det kan vara lite darrigt så här i början så känns det in i märgen att vi går mot ljusare tider! Jag längtar efter att trottoarerna ska sopas rena från vinters grus så att vinterkläder, kyla och mörker kan flytta upp på vinden ett tag..!

Jag firar mina vårkänslor med bubblande vin, kittlar dödsskönt i kistan! Smaksätt med campari och apelsin eller melon och citron!

2012-03-16

Homo Sapiens Salami

Hittade den här läbbiga bilden i min mailbox i morse, you gotta' love it! Ha en skön helg!

2012-03-14

Halva priset på frukt och grönt!

Sätt fart till din närmaste butik för den här veckan är det prisras på ett gäng frukt och grönsaker!

! Fynda avokados och servera dem med lufttorkad skinka och paranötter eller kör dem som ett lyxigt smörgåspålägg till brunchen!

! Champinjoner passar fint såväl till kolja som i köttgrytan!

! Matiga pajer är smarrigt och vidga dina vyer när det kommer till färg och smak! Prova morot, rödbetor och getost! Gör dubbel sats av degen spar hälften i frysen så blir det enklare nästa gång!

! Sladda förbi hyllan med tropisk frukt och lasta vagnen full så du kan mixa smoothies, äta fruktsallad och kalasa på härliga glasstillbehör hela helgen!

! Snabbt, megabilligt och gott - potatis- & purjolökssoppa!

2012-03-13

Euforiskt goda bönor!

Loreen tog hem storvinsten i årets Melodifestival! En grymt bra låt i kombo med en dans som passade hennes mörka ögon och maffiga hår perfekt! Jag blir sugen på att springa och har såklart lagt Euforia och Amazing i min lista!

För att fira Loreen och hennes marockanska/berbiska ursprung kokar jag en stor laddning berberbönor och njuter av dem med grillad kyckling! Bon ap'!