2011-06-01

Smaka på Stockholm


Idag inleds den årliga festen för alla matälskare, Smaka på Stockholm! Musik och uppträdanden, mat och människor i Stockholms kära kokkittel Kungsträdgården!
1-6 juni kl 11.00 - 23.30!

Jag går först ut i Kockduellen idag kl 13 på stora scenen mot Christer Svantesson! Det lär bli en tuff match, kom och heja på oss!

Festivalen arbetar aktivt med miljöfrågor och vill inspirera till en hållbar livsstil med närodlat och ekologiskt. Coop Änglamark är naturligtvis med och förser alla tävlande med de bästa råvarorna!

Du hittar mig och mina medarbetare hos Coop där vi lagar fänkålsrubbade kycklingben!

Vi ses!

2011-05-31

Lyxigt mellis

Fruktsallad och smoothies i all ära men vi är alla på jakt efter nya enkla sköna tricks för att lyfta eftermiddagshumöret! Mixa djupfrysta bär med naturell yoghurt och/eller kesella, lite honung och eventuellt en nypa vaniljpulver. Det blir som glass men mycket nyttigare! Toppa med dina favoritnötter och njut!

2011-05-30

Korv i ring

Jag har lagt vantarna på en riktigt läcker falukorv, ekologisk och av bästa kvalité. Tänkte fylla den med lite olika godsaker som både jag och ungarna gillar. Det vill säga ingenting eller möjligen ett par tomater i en del, ost och zucchini i en annan och lök, färska örter och lagrad ost i min del. Bäst är det om vi pimpar ringen tillsammans, då är det roligare för dem att äta! Lite matvägran går i och för sig bra för jag hoppas det blir en snutt över till pytt i panna i morgon!