2010-11-26

Glöggmys och mingel

Ta något salt, lägg till lite sött, en aning hetta, mixa med dina skönaste vänner med mycket tända ljus och blanda allt med det fantastiska vinterlandskapet. Resultatet bli ett i det närmaste perfekt adventsmys.

Ädelostcheescake med pepparkaksbotten är som tre önskningar i en och päronpizzan blir mina favoriter till glöggen. Vilka är dina?

Vill du göra en snabb avtickare till Italien mellan julklappsbestyren? Åk till Norrmalmstorg för den 1 december öppnar familjen Catenacci nygamla restaurangen Caina. Smakrik och rustik italiensk mat tillagad enligt familjens egna recept som förädlats i generationer. Mamma Mia vad gott!2010-11-23

Fånga gårdagen

Var rädd om maten, bjud dina gäster på rester och fånga gårdagen är ett alldeles strålande bra kampanj från Lantmännen. Anta utmaningen och se om du kan låta bli att slänga någon mat under en vecka. Träning ger som bekant färdighet.

Har du kylen fylld av ostkanter, skinkbitar några korvar och lite halvslokat grönt, tveka inte en sekund utan släng ner dem i en paj. God Middag!

2010-11-22

Sveriges bästa medlemskort

Har du ett Coop MedMera-kort i plånboken är det dags för en förändring. Två enkla saker kommer att ge dig ännu mer pengar tillbaka. Följ bara mina instruktioner:

MER PENGAR TILLBAKA-GUIDE:
Styr stegen till din närmaste Coop-butik och handla där oftare.
Gör om ditt medlemskort till ett kort som du kan betala med.

En genomsnittlig familj med två barn, som handlar mat för 4.450 kr i månaden och betalar med kortet får under ett år 2.670 kr i medlemsåterbäring.

Jag är helnöjd med att ha Sveriges bästa medlemskort i plånboken.