
Stanna till vid delikatessdisken och plocka med dig fredagsmyset hem. Det är du värd.
Carpaccio, smält camembert, heta räkor eller pasta är några av mina favoriter. En skön start på en trevlig helg!

De kladdar inte, behöver ingen tallrik, är småsmå och extremt trendiga. Har du inte smakat en macaron än är det dags nu. I Paris är marängerna ingen nyhet och ett besök på La Durée är som att komma till macaronhimlen. Allt är sött, pastellfärgat och makalöst gott.
230 dagar kvar till semestern och 51 dagar kvar till jul. Det finns bara en sak att göra: Grilla. Rulla ut grillen igen om du ställt in den och väck liv i sommarminnen med en het salsa och en grillad köttbit.
Tänk färdiglagat, tänk snabbt och tänk minsta möjliga krångel. Här är knepen som fixar höstlovsledigt i köket:Mer smaker, mindre krångel, less is more, grönare rätter och mycket mer vardagsnjut. Mums! Jag kommer alltid att vara hungrig.
Visa hela min profil