2012-01-30

Spana in korvhyllan i din butik!

I kyldisken hittar du en mängd smarriga korvar! Plocka ett paket bratwurst nästa gång du har vägarna förbi korvhyllan. Den är oftast kryddad med vitlök, muskot, kryddnejlika, kummin och ibland även mejram. En klassiker från Tyskland som kan göras både på nöt-, fläsk- eller lammkött! Korven passar fint med stuvad blomkål och en klick senap!

2 kommentarer:

  1. Hej och tack för din härliga matinspiration! Hemsidan har fått en jättebra uppfräschning.
    Jag vill bara tipsa om en sak; kan du möjligen tipsa konsumenterna om "köttfri måndag" (att mat på måndagen kan bestå av grönsaker och/eller fisk). Tycker det är en bra idé själv och lagar mat med grönsaker eller fisk just på måndagen. Har själv gått mer över till grönsaker, fisk och vilt, främst av etiska skäl.
    Mvh Ylva Sandberg.

    SvaraRadera
  2. Absolut! Köttfri måndag är en kanonbra grej, jag ska tänka på det! I Mesmak nr 4 gör jag ett reportage med vegetariska varmrätter, håll ut!

    SvaraRadera