2011-05-23

Räk- och kräftsallad med matvete

Matiga sallader är perfekt så här års! Utmärkt lunchlåda, smidigt på picknicken och alltid uppskattat på buffén! Sist men inte minst en bra vardagsmiddag när det är svårt att få alla samlade kring varm mat i säsongen fotboll/dansavslutningar, studenter och fester på jobbet!

2 kommentarer:

  1. Malena Johansson2011-05-24 20:42

    Tog matvete och gjorde en blandning av det vi hade hemma. Förvånansvärt gott och barnen slukade den. Gurka, rostade solrosfrön, tonfisk från burk, pesto, stjälkselleri och tomat. Det verkar gå att blanda nästan vad som helst, så enkelt och smart!

    SvaraRadera
  2. Det låter supergott! Jag brukar göra precis likadant, hacka ihop ett par grönsaker, ett ägg eller något mer som finns i kylen! Det finns mängder av olika goda basgryn; couscous, bulgur, quinoa, fullkornsris, vildris, dinkel mm

    SvaraRadera