2009-04-03

Varm i joggingskorna

Tjejerna i Änglamarks teamet joggar på och efter tre veckor börjar rutinerna sitta. Urstarkt jobbat, tjejer.  Påsken närmar sig och hur fixar man träningen då? Här kommer några ord på vägen:

Tar inte träningen påsklov?
Nixpix. Det går alldeles utmärkt att kombinera semester med träning. Faktum är att det är det bästa scenariot av kombinationen vila och aktivitet. Ut och njut av våren och solen.
Ett knep: Låt joggingskorna stå väl synliga alldeles vid dörren, så att det inte går att missa dem. Ni som ska njuta av den sista snön, grattis, skidåkning en fantastiskt bra och varierad träning. 

Hur hinner man träna när det är dags för påskbrunch, ägglunch och alla middagar
Här är tricket: Se till att lägga in träningen innan ni ska iväg! Planering, planering och åter planering! När det gäller maten , ät mindre portioner, ät inte av allt, välj ut favoriterna och ät mer av äggen.  Och minimalt med godis.

Boka tid med kudden!
Ta tillfället i akt att även vila ordentligt om du är ledig. det är den bästa återhämtning du kan ge dig själv. timmarna närmast midnatt får du den est kvalitativa sömnen. Boka tid med kudden och kom inte försent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar