Sluta använda damm och köp hela kardemummakärnor istället. Krossa dem i mortel och du kommer att mötas av en helt annan doft och smak.Dagens muta: Alla som äter upp firren bjuds på rabarberkompott med vaniljyoghurt. Toppen!
Sluta använda damm och köp hela kardemummakärnor istället. Krossa dem i mortel och du kommer att mötas av en helt annan doft och smak.Mer smaker, mindre krångel, less is more, grönare rätter och mycket mer vardagsnjut. Mums! Jag kommer alltid att vara hungrig.
Visa hela min profil
Åh, vad gott det ser ut!
SvaraRaderaSka själv göra rabarberkompott med kardemummacrème på fredag. Håller med om att det är stor skillnad på att använda hela kärnor och malen.
kardemummacréme mums, delar du med dig av receptet?
SvaraRaderaMin pepparkvarn har fått sällis av ytterligare en kvarn och i den har jag mina kardemummakärnor. Bara vrida o njuta. :)
SvaraRaderaMalin