2010-05-04

En delikat knöl


Ett insidertips: Prova Änglamark delikatesspotatis, den är brutalt god. Du kan äta dem precis som de är med lite flingsalt och olivolja, grilla dem eller vardagslyxa och blanda med sparris, spenat och parmesan. Jag lovar att vad du än väljer så kommer du att älska de här små knölarna. Allt annat på tallriken får spela rollen som tillbehör.

Insidertips två : Denna vecka köper du en påse för halva priset!

3 kommentarer:

  1. Smaskigt. Ska absolut prova köpa dem.

    SvaraRadera
  2. De där potatisarna ÄR verkligen goda! Perfekta att ha i sommarens sallader. :-) Vad gott att blanda med sparris, spenat och parmesan, det måste jag prova!
    Tack för en inspirerande blogg!

    SvaraRadera
  3. Tack för trevliga kommentarer. Här kommer ytterligare ett smaskigt potatisrecept.
    http://www.coop.se/Recept--mat/Recept/f/faerskpotatissallad-med-boenor-och-kraemig-vinaegrett/

    SvaraRadera