2009-05-29

Woka på grillen

Finns det fortfarande gurka kvar? Släpp loss och gör något crazy. Woka den på grillen med sockerärter, rödlök och sparris. Varm sallad till det kvällens kyliga kött, i det närmaste perfekt!

3 kommentarer:

  1. Hur wokar du då? Med en speciell wokpanna för grill, eller...?

    SvaraRadera
  2. Här blev det grönsaksdip med stavar av morötter och gurka och lite blomkålsbuketter. Dippen? En burk creme fraiche och 3-4 msk mango-ananas sweet chili sås. Mums!
    Imrgon blir det en variant på tzatziki till det grillade köttet. Och en blandad sallad förståss.
    //ÅsaS

    SvaraRadera
  3. Nej, en vanlig wokpanna som ställs på grillen. Bara för att slippa laga mat på två ställen. Jag vill vara ute.

    Jag gör som Åsa och dippar grönsaker i väntan på maten. Smarr för alla.

    Ha en skön pingst!

    SvaraRadera