2011-09-10

Lördagsmys!

En lugn lördag kräver en 125 grader varm ugn och i den lågtempade ribs med mintsås. Massera in revbensspjällen med spiskummin och koriander. Låt dem gosa i ugnen typ 3 timmar. Koka ihop skyn med 1 deciliter sirap och förslagsvis en sked fänkålsfrön till en seg glaze.

Rör ihop 1 msk socker, 1 msk vit balsamvinäger, 2 msk vatten och en kruka finhackad mynta. Det ger en perfekt frisk touch!

Kör dubbel sats och bjud över några trevliga grannar, det tänker jag göra!

2 kommentarer:

  1. Hej jag är en tjej som gått in på din blogg och fått mycket bra och enkla tips. Du gör det så enkelt och man blir glad och avslappnad till maten tyvärr har jag dålig erfarenhet när det gäller maten hemifrån tyvärr. Men jag tycker det är roligt nu. tack en än gång.

    SvaraRadera
  2. Jag blir så glad av att du får bra energi och hjälp på traven! Tack för värmande ord!

    SvaraRadera