2010-01-07

Nudelnytt


Rödkålsnudlar? Om jag är galen? Möjligen smakgalen, för rödkål-och palsternacksnudlar är supergott. Passa på att prova något nytt när woken ändå är framme. Välj kycklinglårfilé som är saftigare än vanliga filéer och låt dem marinera under tiden som du skär grönsakerna.

På tjugo minuter har du gjort veckans godaste middag och vill du flirta med barnen så blanda ner lite vanliga nudlar också.

5 kommentarer:

  1. Kul! Jag blev faktiskt bjuden på wok med bl a rökål i till lunch för ett par dagar sen, otippat gott! Gott Nytt 2010 Sara!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Den 20 januari kl 20.00 börjar ”Landet brunsås” i SVT2, ett program för dig som äter. Varför äter vi svenskar som vi gör? Programledarna Henrik Schyffert, Erik Haag och matskribenten Lotta Lundgren söker efter svaren i vår egen kulturhistoria, i omvärldens influenser och i trenderna som påverkar vad vi ställer fram på middagsbordet. Experter i programmet är Mats-Eric Nilsson och Richard Tellström.
    Om du vill titta på programmet i förväg mejla magdalena.lofstrom@svt.se så skickar jag dig en länk där du kan titta. Vänliga hälsningar Magdalena

    SvaraRadera
  3. Rödkål är ju både vackert o gott, bra tips med att woka den, det skall jag absolut prova!

    SvaraRadera
  4. Om man vill hoppa över palsternacka och honung, blir det tråkigt då? Har kompisar som kör LCHF och det här lät annars som en smarrig rätt att bjuda dem på:)

    SvaraRadera
  5. Det funkar utan honung och palsternacka och blir "nästan lika gott"

    SvaraRadera