2009-11-26

Tips för lussebullar

Vår kokbok har fått ett viktigt tillägg. Julen. Inte vilken jul som helst utan 36 välfyllda sidor med en jul exakt på pricken precis så som man vill att den ska smaka. Den finns att hämta helt gratis i din butik och som av en slump passar den perfekt att sticka in i Vår Kokbok.

Personligen tycker jag att den platsar någonstans mellan Drycker, Godsaker eller Bakning. Men det går precis lika bra att ha den vid Potatis om Janssons är din frestelse.

Håll koll på röda äpplen för där finns tips och råd för julstöket.

Mitt bästa lussebulletips är att låta bullarna jäsa i kylskåpet över natten. Grädda dem på morgonen och ta en lussefika med glitter, sång och nybakat. Kesella, lång jästid, mindre jäst, mer smör, knepen är många men godast är bullarna när de kommer direkt ur ugnen.

Vad har du för hemligt knep för att få lussebullarna extra saftiga?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar