2009-10-27

Frukostnjut

Skinka och ost eller ost och skinka? Även frukostmackan mår bra av lite variation och för att mildra mörkret har jag bestämt mig för att frukostnjuta.

Det inkluderar hemgjord müsli som blir ännu godare i sällskap med färsk frukt. Och så nya mackor. De gamla klassikerna har fått några nya lite grönare vänner. Är du höstlovsledig så passa på att skaffa lite nya frukostvanor. Ät långsamt och njut.

Äggmacka med keso och kryddtopping.

Valnötskesella och spenat sätter fart på skinkan.

Superenkelt, skivat färskt fikon, lite timjan och några droppar balsamvinäger. Mums.

3 kommentarer:

  1. Ser fantastiskt gott ut :)

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag följer din blogg och har provat en hel del av dina recept. Alltid med bra resultat, men nu har vi "misslyckats". Laxpuddingen med jordärtskocka från senaste numret av Coop Mersmak blev alldeled för rå och full med vätska trots att vi följde anvisningarna. Vi var tvungen att lägga på 15 minuter i ugnen. Vad kan vi ha gjort för fel? Eller har vi orealistiska förväntningar på att den ska vara fast och "hålla ihop"?

    SvaraRadera
  3. Hej, möjligen kan det bero på potatisen. Om sorten är för fast eller för färsk så har potatisen svårt att suga åt sig vätskan. Prova med en mjölig sort och om ni inte redan gjorde det så skär skivorna tunt. Hoppas att det ska bli ett bättre resultat. Lycka till!

    SvaraRadera