När det gäller fetaost ser jag verkligen fram emot erbjudanden av typen "Köp tre och betala för två". Jag bunkrar hejdlöst. Allt i ett-rätter och feta är nämligen vardagens verkliga hjältar. Ugnen sköter tillagningen, osten fixar smaken och jag tänker på något helt annat. I helgen blev jag bjuden på en strålande allt-i ett: Annas laxlyx. I sann Jamie-anda skickar jag den vidare till er. Lax- och fetaostlyx:
En hel laxbit eller filéer täcks med en blandning av crème fraiche och mosad fetaost. In i ugnen på 175 grader och det vita täcket kräver en termometer för att lättaste se när firren är klar. Max 55 grader. Pigga upp det vita med basilikablad i valfritt mönster och servera med sockerärter och potatis.
Laxen på bilden är tyvärr inte Annas utan en variant med fetaosttäcke och gurksallad.
måste bara skriva att jag hittade din blogg nyss och jag är helt såld i din blogg, helt klart min nya favvoblogg som jag kommer blogga om och rekommendera till många! härligt!
SvaraRadera