2009-03-02

Närlagat

Ha alltid ett sexpack ekologiska ägg i kylen. För ibland finns kvällens middag inom närmre räckhåll än man kan föreställa sig. Öppnade kylskåpsdörren och det här blev resultatet. Inte så dumt eller hur?

5 kommentarer:

  1. Ser riktigt gott ut - smakar ekologiska ägg verkligen annorlunda?

    SvaraRadera
  2. I kväll firar vår picknick-klubb Ernst namnsdag. Vi heter PKK (Pick-nick Klubben Kretschmer). Då blir det tomatsoppa med kikärtor och chorizo samt chevrekräm med färsk timjan. Till det hembakat knäcke. Det du!!!Enkelt och gott, trevligt att sitta tillsammans en vanlig vardagkväll när blötsnön faller.

    SvaraRadera
  3. Bara vetskapen om att hönorna slipper sitta i trånga burar, får komma ut och känna grönt gräs under klorna gör att de smakar bättre. De får dessutom ekologiskt foder, så ja, jag tycker att de smakar bättre.

    Picknickklubben vilken otroligt smarrig middag. Kan man få receptet på chevrekrämen?

    SvaraRadera
  4. Chevrekräm gör jag på, ungefär 40 % chevre (kantskuren) 0ch 60 % turkisk yoghurt som jag mixar med stav. Sen strör jag på en näve färsk timjan.

    SvaraRadera
  5. Tack Bengan. Stavmixern är en hjälte i köket, jag lovar att testa chèvrekrämen.

    SvaraRadera