2009-04-24

Fem veckor till målsnöret

Det har varit både framgång och lite motgång i teamets träning, vilket är jättebra. Det är i motgångarna vi blir starka och i framgångarna vi får belöningen.

Hinder dyker ALLTID upp på vägen. Det kallas med ett annat ord för...LIVET!

I måndags var det dags för intervallträning. Vi joggade först en sväng runt Tantolunden som uppvärmning. Sedan sladdade vi in på Zinkens IP och körde intervaller på löpbana. 4 min i lite högre tempo än vanligt, varvat med 2 min vila. Totalt 5 intervaller. Alla hade pulsklocka för att se hur pass snabbt pulsen gick ner när det är vila. Går den ner snabbt är det ett tecken på bra kondition.

Efter Zinken gick vi i rask takt till Saga Motion som nedvarvning. Där fick tjejerna ta en snabb dusch och sedan bjöd jag på caesarsallad med kycklingfilé på Rival. Nice!

Camilla har väldigt bra kondition men tyvärr bromsar astma och allergi andningen. Tagga ner på löpningen nu i pollen-tider och köra stavgång istället. Träningseffekten blir mycket bättre, även när det gäller vikten.

Foffo var tyvärr sjuk och inte med oss. Du har inte haft en så bra träningsvecka, men deppa inte ihop Foffo! Kom igen.

Ulrika är i riktigt bra form, trots förkylning. Du har en härligt positiv inställning och målmedvetenhet som kan ta dig hur långt som helst.

Rozeta en tuffing som verkar vara rejält mjölksyratålig! Låg i väldigt hög puls, trots lågt tempo, men tyckte ändå att det kändes bra! Många andra hade kroknat för längesen!
Här finns också en vilja av stål. Styrketräna lite mer. Framför allt benen, men även hela kroppen. Löpningen kommer att gå lättare med lite mer muskler på kroppen som hjälper till. Dessutom bränner musklerna fett!

Madde skönt att du nu äntligen är frisk. Se till att äta och sova ordentligt nu så att du inte bryter ner dig. Du ska bli stark och må bra av träningen, inte tvärtom.

Annika är vårt löparess! Har ett fantastiskt löpsteg, springer lätt, snabbt och spänstigt. Av någon anledning tycker du att det är tråkigt att springa. Din "läxa" blir att ta reda på varför det känns på det viset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar