2010-06-18
Grillkompisar
Blev köttet aningen välgrillat, lägg till en röra. Behövs det något litet att starta med, gör en röra. En burk matlagningsyoghurt som blandas med citron, chili och vitlök, räddar det mest. Alla älskar såser och röror.
2010-06-17
Grilla grönt
Glöm förkolnade tomater och zucchiniskivor som glider ner i glöden. Här är tipsen som gör grönt på grillen till en höjdare.
- Skär zucchini och aubergine på längden istället.
- Förkoka potatis och rotfrukter för kortare grilltid.
- Tomater och alla mindre grönsaker blir bäst i ett foliepaket.
- Att vända grönsakerna i en dressing efter grillningen ger mer smak och mindre dropp.
Grillade majskolvar som rullas i paprikapulver och parmesan är en riktig grönsakshöjdare
2010-06-16
Happy end
Att Victoria få sin prins på lördag måste fira med bröllopstårta. Är du chokladtypen kommer mixen av björnbär, hallon och chokladmousse att få dig på fall. Men är du av den sorten att du vill behålla det goda för dig själv och i smyg gillar att rulla av marsipanen och spara den till sist. Ja då är en egen prinsessbakelse det enda raka.
Bägge varianterna går att göra i förväg, för vem vill missa bröllopskyssen?
2010-06-14
Allt i ett
Det är inte så mycket att snacka om. Måndagsvänligt, allt i ett-rätt, ta de grönsaker du gillar, byt chorizo mot halloumi för vegovariant och perfekt utemat. Vad väntar du på, gör en louisanainspirerad potatissallad med chorizo och middagen är fixad.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)