2012-02-11

Snacksfestival i tv-soffan!

Andreas Lundstedt är enligt morgontidningen förhandstippad favorit inför kvällens deltävling i melodifestivalen! Jag är även intresserad av Di Leva, vilket slags psykedeliskt discoregn kommer han kasta över kvällens show?!

Det är ingen vidare glamour med ostbågar och ölkorv. Gör egna salamichips eller parmesanchips med torkade tranbär och pistagenötter, smarrigt ihop med fänkålsdipp! Det är kul att pyssla lite med snacksen och utmärkt barnarbete dessutom, hehe..! Om min snitt-tokiga granne kommer ner ska jag bjuda henne på fyllda minipaprikor och zucchinisnittar med kräftröra - kommer att sitta fint när det drar ihop sig till omröstning..!

2012-02-09

Lammrostbiff - ett lyckokast i köttdisken!

Jag lyckades lägga vantarna på en bit lammrostbiff häromdagen, ibland är det av någon anledning lite svår att få tag i. Det är ett mört och fint kött utan särkilt mycket fett. Dessutom har den liksom lammfilén inte den där smaken av kofta som många inte gillar.

Om du marinerar lammet i yoghurt, ingefära och vitlök gör du dessutom kroppen en välbehövlig tjänst så här i köldrekordstider!

2012-02-06

Afro-Dite åkte ur Melodifestivalen, what a shame!


Tur att jag hade snickersglass med chokladdoppade rån i rockärmen när mina favoriter Afro-Dite åkte ur Melodifestivalen i lördags! What a shame! Stort Grattis till Loreen som kommer direkt till Globen, jag gillar verkligen hennes låt!

Jag var på genrepet i Växjö i fredags så jag visste lite vad som var på gång men det var ändå extra kul att se allt i direktsändning..! Programledartrion gjorde ett utmärkt jobb och de var så snygga i sina glittriga kläder. Vill ni lära känna Gina lite extra så gör vi plockmat tillsammans i nästa nummer av Mersmak, missa inte det!