2011-01-01

Nyårspizza

Här är en grym pizza gjord på resterna från gårdagen. Trevligt nytt år!

2010-12-30

Vår kokbok på danska eller i fickan

Störst i Sverige och nu blir den ännu större. Vår kokbok heter Den store kogebog och det är dags att erövra de matglada danskarna.


Vill du ha Vår kokbok i ett behändigt fickformat och med inköpslistor laddar du ner applikationen för iPhone.

Funderar du på en bra start på nyårskvällen är heta pilgrimsmusslor perfekt. Receptet finns på sidan 245 i kokboken och som en Gott Nytt År-hälsning hittar du det även här.

2010-12-29

Supersallad

Jag älskar den här salladen och äter den så ofta jag kommer åt i bästa citrustider. Här är några knep för mer smak och mindre stänk.

Nymortlade kardemummakärnor, färdigmalet damm är uteslutet.
Pilla ut granatäpplekärnorna i en skål med vatten.
Inte bara skalet utan allt vitt ska bort på apelsinerna.

Supersallad kan kompletteras med vaniljyoghurt för en vitaminrik frukoststart. Ringlar du över lite smält choklad bli det en ännu smarrigare efterrätt. Ät och apelsinnjut.

2010-12-27

Nya smaker

Skinka, sill och Janssons, nej tack. Ge mig kokos, chili och ingefära för redan på juldagen längtar jag efter andra smaker och nu är det definitivt dags.
Tack för i år till allt med julmatssmaker.