2011-07-02

Portabellaburgare i sommarhettan!

Min gamla devis att allt mellan två bröd kan kallas för burgare kom till användning idag igen! Det hade utlovats burgare tills magen stod i fyra rundade hörn och så råkade lunchsällskapet utökas med ett par magar till. Pitabröd har jag i frysen, de tinar på nolltid, och ett par portabellasvampar fick tjänstgöra ihop med skivad avocado. Succé!

2011-06-27

Den som väntar på något gott ska få något gott!

Det vet ju alla, att det tar tid att få fram den bästa grillglöden. Jag tror att många konstaterar att glöden är perfekt när det är dags att duka fram desserten..! Vi har nästan alltid för bråttom.

Misströsta icke, med goda snacks är misstagen vid grillen ett minne blott! Bjud på en smarrig pizza-snitt med blomkål och gryère eller bresaola och kronärtskockshjärtan så får glöden stå och mysa till sig i lugn och ro!