2009-03-15

Bästa snabbmaten

Fisk är snabbmat och att du behöver vara en fena i köket för att fixa fisk är helfel.
Enklast möjliga är att återuppta fredagens tema: Gör foliepaket. Valfri firre läggs på folie, toppa med rödlök i klyftor, färskpressad citron, lite olivolja, salt och peppar efter behag och absolut mycket finhackad dill. Vik ihop och skjuts in i ugnen.
På en klar andraplats kommer: Panera mera.
Fröpanera, kokospanera, kryddpanera, ostpanera eller cornflakespanera. Ta en titt i kyl och skafferi och använd det du har hemma. Knaprigt är supergott och jag lovar här har du familjens fiskfavorit.

2 kommentarer:

  1. Ta ett gott knäckebröd och stöt i mortel eller kläm sönder i en plastpåse till panering är inte så dumt det heller.

    SvaraRadera
  2. Ska provas nästa gång. Tack Marianne.

    SvaraRadera