2009-06-04

Receptshaker


Shake it baby! Det känns som ett jobb i baren när man med en lätt skakning får fram nya smarriga middagsrecept. Kyckling nej inte nu igen, shake, shake, pasta med räkor gud vad gott, det blir kvällens middag.

Det enda som krävs är att du är utrustad med en Iphone. Lätt som en plätt att använda och redan i toppen på nedladdningslistan. Grattis ni som kan skaka, här har ni er middag

1 kommentar:

  1. Hej Sara,
    hoppas allt är bra! Jag heter Adrian och arbetar för Arla med Kelda soppor. Jag läste just det här inlägget och tycker att du skulle passa jättebra som som en av våra testare av den nya iPhone applikationen "Kelda 15-minutersrecept".

    Jag söker efter efter människor som har ett genuint intresse för matlagning och och som har en iPhone. Du verkar vara en av dessa och jag hoppas du vill hjälpa oss med dina synpunkter. Som testpilot får du en presentcheck på 100 kr att köpa Kelda soppor för och prova applikationen med. Därefter vill vi ha dina synpunkteroch förslag på eventuella förbättringar. Du får gärna bidra med ditt eget Kelda-recept, som vi kanske kommer att lägga till i en senare uppdatering av applikationen.

    Vad tycker du? Hör av dig till mig om du har frågor så lovar jag att återkomma med mer information.

    Hälsningar,
    Adrian

    adrian@prontocommunication.se

    SvaraRadera