Grattis till Engvalls på Forsa Gård som vann Änglamarkspriset 2010 för omsorgen om sina grisar. Vill du se suggor och smågrisar böka i jorden och springa runt i galopp och samtidigt få kunskap om hur KRAV-grisuppfödning går till är det hit du ska åka.
Louise och jag fortsätter vårt matprat hela helgen och dagens dilemma är: Vad som är viktigast ekologiskt eller närodlat?
Vill du veta hur det gick med konserveringsmedel i sylten klickar du här.
Missa inte odlingarna på paviljongens tak, en riktig liten oas. Vill du ha egna gubbar så går det utmärkt att odla dem i kruka. Kolla in de smarta krukorna.
Kom hit och få det bästa fredagsmyset: Goda ekologiska ostar fikonmarmelad och ett glas vin. Vilken skön start på helgen!
Är du långt i från Kungsträdgården så köp med dig ostar hem och fredagsnjut.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar