Torsdagskvällsfix:
- Köp med färdigskivad rostbiff hem från jobbet i kväll.
- Förbered gratängen och ställ in i kylen.
- Baka petit chouxerna, det går på nolltid. ta med en gnutta salt i smeten så blir de ännu bättre.
Fredagsgöra:
- Ställ in gratängen i ugnen på 200 grader.
- Häll upp ett glas vin
- Finhacka en rödlök som blandas med 2 msk balsamvinäger och 2 msk olja, salt och peppar. Ringla dressingen över rostbiffen och strö på ordentligt med riven parmesan. Vilket lyft!
- Blanda en sallad och middagen är fix och färdig.
Fyll petit chouxerna med färdig lemon curd eller vaniljglass och en hemkörd kolasås. Äntligen fredag!
Jag skulle vilja göra en tårta av petit choux-smet, är det möjligt tror du? Tänker att jag klickar ut en stor blaffa på ett bakplåtspapper istället men hur ska jag grädda den?
SvaraRaderaVi har valt att inte ge våra barn (1 och 3 år) sötebröd, godis och läsk ännu men det vore kul att ha tårta på deras födelsedagskalas:)
Jag har faktiskt aldrig provat, det låter ju rimligt och borde fungera. Testa och du måste berätta hur det gick.
SvaraRaderaGlad påsk!:)Sara