2011-11-18

Fem nyanser av brunt

Jag tänker sätta smak på helgen och gå fullständigt bananas på chokladen! Här har du fem tvärsäkra kort för en garanterat brun och skön helg!

1. Pimpa fredagsmysets glassfrossa med chokladmaränger!
2. Minibrownie med hasselnötstosca, smarrigt till eftermiddagsfikat!
3. Busenkelt för barnen, chokladmuffins med glasyr och nonstop!
4. Impa med en perfekt chokladfondat som avslutning på lördagens tre-rättersmiddag, gott med en klick grädde och fräsch frukt!

2 kommentarer:

  1. Hej Sara!
    Vill sända dig många hälsningar och tack för alla dina fantastiskt goda recept i Coops Veckans Middag! Det har verkligen räddat oss från vardagstristessens matbekymmer. Undrar bara vart recepten i pdf-formatet har tagit vägen. Då jag är glutenintolerant är det så bra att i förväg ha koll på maten i den kommande veckan, så jag på måndagen kan komplettera med mina glutenprodukter osv. Tack för din härliga inspiration i allt vad mat heter!

    SvaraRadera
  2. Det är alltid lika roligt att höra att du får hjälp och inspiration av mina recept! Ang recept i pdf-format undrar jag om det är Coop Mat receptbroschyrer du menar, veckans middagar finns nämligen inte som pdf:er på coop.se. Jag föreslår att du vänder dig till britta.lindahl@coop.se, hon är en klippa och har koll på allt som rör coop.se!

    SvaraRadera