2011-07-05

Simma lugnt


Det finns massor av god fisk att laga spännande, goda och schysta snacks och hela måltider av. Idag medverkar jag på ett seminarium i Visby där vi diskuterar hållbart fiske. För att kicka igång en diskussion om maten på våra tallrikar bjuder jag på ett par smakprover! Stekt inlagd strömming på knäcke, varmrökta laxfenor med äggröra och jokern i sammanhanget - ekologisk scampi marinerade i chili, ingefära, lime och vitlök.

Tänkt till du med, välj schysta alternativ från Coops fiskelista!

4 kommentarer:

  1. Ser riktigt gott ut,nu blev jag hungrig!!
    Ha det gott!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  2. Min syster hade med sig spicken makrill från västkusten. Jag la´in den ( två dagar ) och igår var det dags för att njuta !! Det är en delikatess !!
    Bengan

    SvaraRadera
  3. Ser gott ut! (Och kanske en liten fiskbiff på sej med curryremouladen som finns på min blogg?)

    SvaraRadera
  4. Det finns inget som kallas "ekologisk" scampi, all är odlad på samma tvivelaktiga sätt...

    SvaraRadera