2011-06-13

Fiskebaren i Köpenhamn

Om du har planer på att åka till Köpenhamn rekommenderar jag varmt en middag på Fiskebaren! Kvällen inleddes med en av mina favoriter; sagolikt goda danska ostron från Limfjorden! Jag fördrar egentligen något mindre ostron men bjuds det på pärlande champagne så slinker de ner utan minsta problem!

Rosa stenbitsrom från Kattegatt med rökt ost, gurka och ärtskott.

Smörbrynt torsk med kaprishollandaise, rödbetor och en tempererad äggula. Ägget var mycket intressant, det var löst rakt igenom med samma temperatur. Det måste ha gjort något mycket skumt (läs tekniskt) med den.

Pocherad kummel med örtig vitvinssås och härliga smörstekta späda kålhjärtan som garnerades med blommor. Vackert och mycket gott!

Less is more. Krispig sallad med en perfekt vinägrett. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar