Lägg ner all tidskrävande marinering av köttet du tänker grilla och gnugga in en rub eller pensla på en glaze istället. Slut på dropp, oönskade lågor och vidbränt, istället får du en skön smakhöjare.
Ett annat smart drag för mer smak är att stuffa köttet med färska kryddor eller kryddstarka korvar. Här har ni grillgodingar i en vild blandning som borde ge en glödhet midsommar.
Gubbarna som inte blev uppätna puttar jag ner i muffinsdegen och toppar med en vaniljyoghurt.
- Kycklingben med fänkålsrubbing, ät dem i solnedgången.
- Grillad fylld korvfylld oxfilé kräver nästan vit duk.
- Samma som ovan men med örtfyllning.
- Minispett med wasabidressing är lösningen om ni är många.
- Fläskkarré är en höjdare på grillen köp ekologisk och ingefärsrubba.
Ha en superskön midsommar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar