2010-05-10

En vällagad vinnare

En vällagad vinnare med smak för det goda, anrättad med värme och baserad på fräscha ingredienser. Nej, det är ingen ny maträtt utan en del av motiveringen till vinnaren av det prestigefyllda priset Årets kundtidning i tävlingen Guldbladet. And the winner is: Coop Mersmak.

Jubel och ett stort tack till alla som har haft ett finger med i denna välgjorda anrättning. Vill du också ha en vinnare direkt hem i brevlådan ordnar du det enkelt här.

Kvällens middag blir en snabbis på femton minuter: Färskpotatissallad, (jag väljer Änglamark delikatess) med bönor och syrligt äpple. En löjligt god blandning som blir ännu bättre med en pepparrotsvinägrett och så rundar jag av med en smakrik salsicca. Go'kväll.

3 kommentarer:

  1. Hej Sara,
    Stort grattis till attMersmaks utsetts till Årets Kundtidning. Dina goda recept har givetvis bidragit. Du gör världens godaste och enklaste mat!
    Tack
    Louise Ungerth

    SvaraRadera
  2. Trogen läsare2010-05-17 23:04

    Och hylla den som hyllas bör: Fd chefredaktören Erik Ageeli.

    SvaraRadera
  3. Tack Louise, du är toppen och självklart ska Erik hyllas för ett strålande jobb. Du som är trogen läsare vad är det du gillar bäst i tidningen? Är det något som saknas som du gärna vill ha mer av? Det vore roligt att få veta.

    SvaraRadera