2010-04-16

Biffig pizza


Hur tänkte du när du la biffen på pizzan, frågar en kompis. Gott tänkte jag, gott helt enkelt.
Att våga blanda är en av de bästa knepen i köket. Mixa smaker du gillar för det blir nästan aldrig fel och skulle det mot förmodan inte bli högsta poäng, ja då behöver du ju inte göra det igen.
Ta ut svängarna i köket i kväll och prova en biffig pizza.
Tomatsåsen kan du glömma för här är det löksås som gäller. Och att biffen läggs på när pizzan kommer ut ur ugnen är ett absolut krav.

Skållhett tips:
Hemligheten med pizza är en snuskigt varm ugn. Högsta värmen och en redan skållhet plåt hjälper om du inte har lyxen att äga en pizzasten.

Fredagsmyset fixar du rekordsnabbt med färdigköpta muffins, vaniljglass och frysta hallon.
Ät, kramas och njut!

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Tack för härligt efterrättstips! Ville bara tala om att det står att man ska ha i 400 glas frysta bär - kanske en aning mycket..? ;)

    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  2. Mums! Den där pizzan såg god ut :-)

    SvaraRadera
  3. Var hittar vi receptet på efterrätten?

    SvaraRadera