2009-12-30

Nyårsmeny

Min nyårsmeny har temat enkelt de luxe. Bra råvaror, inget konstrande, bara väldigt gott. Och så massor av bubbel.

Nyår 2009 Enkelt de Luxe

Italien när det är som bäst. Carpaccio. Slösa med parmesan och pinjenötter.

Skaldjursplatå kostar en slant men kräver minimalt med jobb. I år får den svår konkurrens av hummersallad med sherryvinägrette.

Efterrätten har en släng av retro. After eight blir till mousse, som står färdiga i portionsglas.
Just det, några goda ostar kommer det definitivt att finnas med någonstans under kvällen.
Skål och Gott Nytt År!

5 kommentarer:

  1. Hej, vilken insprationsrik blogg. Själv blev det en parfait till nyårsefterrätt:)

    SvaraRadera
  2. Mmmm mouse lät gott. Vi fick Ris a la Malta. :)
    God fortsättning.

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar meny!

    God fortsättning!

    SvaraRadera
  4. Parfait och Ris a la Malta låter inte heller dumt. God fortsättning på er!

    SvaraRadera