Inte ett utan två priser knep vi på kokböckernas Oscarsutdelning i fredags. Jubel och prisyra rådde när Vår Kokbok fick pris för bästa grundkokbok och bästa formgivning. Jag var mer än stolt och löjligt lycklig vid Måltidsakademiens utdelning i Grythyttan.
Den 25:e upplagan av en svensk klassiker är en riktig vinnarbok. Tack alla ni som bidragit och varit med och gjort detta möjligt. Alla kan vara precis lika stolta. Efter en prisutdelning bjöds det på Måltidsgala med fantastisk middag gjord av Gastronomihögskolans elever.
Betydligt senare, mätta, belåtna och grymt nöjda sussade jag och diplomen sött i det lilla röda huset.
Juryns motivering:
Att renovera den gamla fina kolossen kan inte ha varit lätt. Det blev en genomgripande ombyggnad i samtidens färger, med den goda grunden kvar – ett resultat värt applåder.
Att renovera den gamla fina kolossen kan inte ha varit lätt. Det blev en genomgripande ombyggnad i samtidens färger, med den goda grunden kvar – ett resultat värt applåder.
Hurra och grattis!
SvaraRaderaönskar Lena Ö
Hej Sara! Har du någon mailadress som man kan nå dig på?
SvaraRaderaMVH Louise
Ja, jag får bara hålla med juryn, tycker jättemycket om kokboken (som jag vann hos dig :-)Grattis!
SvaraRaderaTackar! Det går att nå mig på sara.begner@coop.se.
SvaraRadera