2009-10-23

Ingen panik


Ska du mot all förmodan göra köttfärslimpa till 250 personer i helgen är mitt råd : Använd rejält med vitlök och salt.
I går eftermiddag fick jag göra en akut inryckning i köket på Coop. Dagens lunch måste fixas och dessutom väntade en buffé för 25 personer på att bli klar. Jag skickade hem Danielle till barnen, kavlade upp ärmarna och tänkte att det här fixar jag på 1 timme och 45 minuter innan det var dags för kvällens sedan länge planerade tjejmiddag.


25 stycken trattkantarelltoast med bacon och feta, en ordentlig mängd chilistekt halloumi blandad med färsk ananas och salviakyckling för 25, fixades i en rasande fart. Tack och lov för mina år i restaurangkök, med frisyr och make aningen på svaj hann jag i tid till tjejmiddagen.

Hur köttfärslimporna smakar får jag med all säkerhet veta runt lunchtid. Det går bra att lämna kommentarer här. Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Godare med råbiff!
    http://gronagardar.wordpress.com/2009/10/24/rabiff

    SvaraRadera