2009-10-14

Snapskyckling

Ta kryddorna till mammas köttbullar, gravlax och skåne snaps och använd allihop i en enda rätt, säger Annika Lantz till mig i telefon. Kom till studion klockan tre så provsmakar vi i direktsändning, fortsätter hon.

Som världland i EU ger vi bort presenter som Lantz granskar och turen har kommit till en kryddpåse med det som behövs för att skapa a taste of Sweden.

Jag kan inte tacka nej till en sån ryslig blandning. Snabbt in i köket och här har ni resultatet.

Snapskyckling, hovmästarpotatis, gravade äpplen och köttbulledipp!!!

Vågar vi smaka? Jodå, Annika åt och gillade äpplen och kyckling så bra att hon tyckte att hela rätten skulle kunna frystorkas och bli en betydligt mer användarvänlig presenten i stället för kryddpåsen.

Nja, jag vet inte om det håller för att ges bort, men kycklingen kan jag faktiskt rekommendera. Recepten och programmet hittar du här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar