2009-06-23

Platslaga mackan

Bli ett med naturen, packa ner köttet i kylväskan, blanda såsen hemma och släpp ut grillen. Låt kvällens middagsmacka platslagas och gör som i Medelhavsländerna: Grilla på stranden.

Är grillen för stor för att släpas, finns det små bärbara grillar som fungerar alldeles utmärkt. Ta med boulekloten och lätt som en plätt har du fixat med lagommotion innan fikat.


Extrapoäng i Saras Michelin-guide:
Jublet vet inga gränser om du efter mackan serverar kardemummadoftande bulle till kaffet.

3 kommentarer:

  1. Engångsgrill är både brandfarligt och miljöovänligt se http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1179471.svd så får du tips på att grilla miljövänligare

    SvaraRadera
  2. Hej, Marianne,
    tack för bra tips. Självklart ska man vara sparsam/och i möjligaste mån undvika engånsgrillen. jag ändrar min text och tipsar istället om små bärbara grillar.

    SvaraRadera
  3. Toppen! Har själv sett när oansvariga nästan satt eld på gräsmattor vilket ju gör utflykten till ett misslyckande istället för en skön upplevelse.

    SvaraRadera