2011-12-27

Happy New Year

Nu lägger jag myset kring julen i en fin ask i bakhuvudet ett par dagar och ser fram emot en härlig nyårsmiddag! Klackarna i taket, nu kör vi! Gott Nytt År!


Byt ut skinka och tomater, kör med pesto, räkor eller bresaola! Snittarna är underbart goda även i sin enklaste form utan topping!

Hemgjorda pastaknyten är en väl användbar konst! Jobba in det rätta viket och du kan fylla dem med godsaker för alla plånböcker och tillfällen!

Man vill inte gärna stå med en sprättande stekpanna iförd sin snygga nyårsstass, köttet går utmärkt att bryna i förväg och sedan köras klart i ugnen med en stektermometer!

Busenklet, gott och lyxigt för oss vuxna, en lyckoträff för barnen med chokladsås!

Naturligtvis ska vi ha något på tolvslaget, vad är då härligare än löjrom och bubbel?! Var beredd med sylt till ungarna så vi inte börjar det nya året med gråt och tandagnisslan...!

2 kommentarer:

  1. Mmm, låter gott! Särskilt efter all julmat! fast i år ska vi inte laga nåt själva, det blir restaurang i Kiev ;)

    SvaraRadera
  2. Spännande, återkom gärna med dina matupplevelser! Gott nytt år! /Sara

    SvaraRadera