2011-10-21

Hejdundrande helgmeny



Lägg krutet på en härlig trerätters middag i helgen. Bjud syrran, grannarna eller dina allra käraste på en höstkväll i världsklass!

En liten snitt med rensteksröra, spännande smaksatt med fänkål och persilja blir en finfin start! Inspirerade av reportaget från Guatemala i senaste numret av Mersmak kör vi quesadillas men på vårt sätt med lammracks och rödlöksmarmelad till varmrätt. Pannacotta med gräddfil och havtorn i skön kombo sätter pricken över i:et!

Ring systembolaget för rådgivning kring passande drycker! De har alltid förslag i olika prisklasser och rekommenderar gärna alkoholfria alternativ.

Ha en skön helg!


1 kommentar:

  1. Härlig blogg med underbara bilder.
    Jobbar själv som VOA på fisk kallkök på Coop forum i Umeå där vi håller på att bygga upp en manuell deli och fisk lina. Vi var och besökte Coop extra i Danderyd i våras, vilken underbar butik.

    SvaraRadera