2010-12-15

Jultallrik 2010

Årets julklapp är en höjdare både för plånboken, midjemåttet och miljön. En surfplatta är stendött, en hushållsassisent för egen korvtillverkning kan vara okej, men årets bästa klapp är att äntligen laga lagom mycket julmat. Att slippa känna att sillsalladen, rödkålen och julbordets övriga rester står en upp i halsen redan på juldagen. Här är vägen mot en betydligt godare jul:

  • Laga bara favoriterna och låt resten utgå från menyn.
  • Välj bra råvaror, gärna ekologiskt för att maximera smakupplevelsen.
  • Klicka hem Konsumentföreningen Stockholms utmärkta portionsberäkning.
Jultallrik 2010

Där har ni mina godbitar för en riktig njutarjultallrik.

Vilket är dina bästa tips för att laga lagom mycket och slippa slänga julmaten? Skriv i kommentarerna och hjälp till och inspirera till en godare jul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar