2010-11-30

Nya smaker

Ibland är bästa sättet för att hitta ny smakinspiration att resa bort. Till Roslagens famn och Skebo bussades vi på mat-och marknadsavdelningen förra veckan. Där mitt i skogen ligger Skebo kött som bara säljer kött från djur som vuxit upp på ekologiska gårdar.
I snygga mössor och skyddsrockar fick vi en utomordentlig lektion i hur rätt det är att välja ekologiskt. Både med tanke på miljön, djuren och för att återuppleva den goda smaken. Tack Klas, för en utmärkt guidning!

I gårdsbutiken shoppades det loss bland kanelkorvar, chorizo, bacon och den underskattade styckningsdelen fläsklägg. Jag missade tyvärr Väddö Gårdsmejeri där resten av gänget frossade i ostar. Tack Kicki och Lena för att ni tog oss med på en smakresa bland passionerade matälskare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar