2010-07-31

Långjäsning

Om det är någon gång du ska baka det perfekta brödet så är det på semestern. Den här degen ska först jäsa ett dygn så du hinner hitta på en hel massa roligt under tiden. Sen är det två timmars ytterligare jästid innan det är dags för ugnen.
Hemligheten med ett bröd som inte blir torrt och smular är minimalt med jäst och rejält med jästid. En skiva valnötsbröd, favoritosten, lite grönt och ett glas rött. Tack och lov för hembakat!

4 kommentarer:

  1. Är jag en väldig novis eller är det inte rimligt att förvänta sig ett recept också?
    Ingrid i Höör

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Låter gott, men skulle du kunna lägga in länken till receptet?

    SvaraRadera
  3. Kan man få receptet på detta underbara bröd?

    Häls
    Katarina

    SvaraRadera
  4. Hoppsan, vilken miss av mig. Ursäkta, ursäkta. Nu finns länken på plats och jag hoppas att ni blir nöjda med brödet.

    Glada hälsningar från Sara

    SvaraRadera