Livs levande live kommer den att stekas tillsammans med blodplättar på Bokmässans kockscen i eftermiddag. Härligt rökt fläsk och rårörda lingon serveras till, så skynda, skynda alla som vill känna hur en riktig hederlig pudding ska smaka.
Receptet finns i Vår Kokbok och blod kan beställas hos din lokala Coop-handlare. Lugn, det kommer i fryst form och mår bäst av att tinas långsamt. Öl, stekt lök, rågmjöl och kryddor sätter smaken. Lycka till!
I tre dagar ska jag kocka på scen och i morgon blir det helt andra rätter. Jag lovar att ni kommer att få veta vad som händer på på och bakom scen. Tack och hej, puddingen är i toppform men jag måste sminka mig.
Receptet finns i Vår Kokbok och blod kan beställas hos din lokala Coop-handlare. Lugn, det kommer i fryst form och mår bäst av att tinas långsamt. Öl, stekt lök, rågmjöl och kryddor sätter smaken. Lycka till!
I tre dagar ska jag kocka på scen och i morgon blir det helt andra rätter. Jag lovar att ni kommer att få veta vad som händer på på och bakom scen. Tack och hej, puddingen är i toppform men jag måste sminka mig.
Hej Sara,
SvaraRaderaJag blir så avundsjuk, jag vill också vara på bokmässan. Pudding förresten, förr i världen ( dvs på 50-talet) har jag för mig att mamma lagade en brödpudding av gammalt bröd Urgott med ägg ch kanel, har jag för mig. Har du med receptet i den nya Vår Kokbok? Annars vore väl det ett jättebra resttrix?
Louise
Konsumentföreningen Stockholm
Hej Louise, tyvärr finns det ingen brödpudding i Vår kokbok. Absolut en perfekt restmix,det närmaste jag kommer är Fattiga riddare.
SvaraRaderaGlada hälsningar Sara